Welkom bij de beoordelingen van SilsJewels.
Laat een bericht voor ons achter!

Schrijf een nieuw bericht!

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn noodzakelijk.
1154 berichten.
Joan heeft geschreven op 17/03/2021 om 17:45:
Hallo Silvana, De zorgvuldig feestelijk ingepakte oorbellen zijn met vreugde ontvangen. Ik ben al blij met een pakje, met daarin een door mij gedane bestelling, maar ditmaal was het echt een feestje! Mooi verpakt met een feestelijke strik, een handgeschreven kaartje en tips voor zorgvuldig onderhoud van de oorbellen. Ik ben fan! En dat niet alleen! Het dragen van deze oorbellen met een mooie bijpassende outfit laat me stralen. En dat is de bedoeling! Dank je wel! En een berichtje in je gastenboek is vanzelfsprekend, als dank voor zoiets moois! Hartelijke groet!
Hallo Silvana, De zorgvuldig feestelijk ingepakte oorbellen zijn met vreugde ontvangen. Ik ben al blij met een pakje, met daarin een door mij gedane bestelling, maar ditmaal was het echt een feestje! Mooi verpakt met een feestelijke strik, een handgeschreven kaartje en tips voor zorgvuldig onderhoud van de oorbellen. Ik ben fan! En dat niet alleen! Het dragen van deze oorbellen met een mooie bijpassende outfit laat me stralen. En dat is de bedoeling! Dank je wel! En een berichtje in je gastenboek is vanzelfsprekend, als dank voor zoiets moois! Hartelijke groet!
Marjoleine heeft geschreven op 15/03/2021 om 15:03:
Wat heerlijk...een cadeautje voor mijzelf...leuk ingepakt! Ik ben blij met mijn oorbellen en lange ketting...mooi op elkaar afgestemd!😍
Wat heerlijk...een cadeautje voor mijzelf...leuk ingepakt! Ik ben blij met mijn oorbellen en lange ketting...mooi op elkaar afgestemd!😍
Karolina Neleman heeft geschreven op 13/03/2021 om 23:07:
Weer 2 paar prachtige kwalitatief mooie oorbellen mogen ontvangen, leuk verpakt en snel geleverd. Dankjewel weer. Tot de volgende bestelling weer! Groet, Karolina
Weer 2 paar prachtige kwalitatief mooie oorbellen mogen ontvangen, leuk verpakt en snel geleverd. Dankjewel weer. Tot de volgende bestelling weer!
Groet, Karolina
Conny Cramer heeft geschreven op 13/03/2021 om 14:39:
Wat een prachtig cadeau mocht ik vandaag op onze 20e trouwdag ontvangen! Hele mooie oorbellen. De kwaliteit spat er van af. Heel blij mee. Veel succes met uw mooie sieraden. Mvg. Conny
Wat een prachtig cadeau mocht ik vandaag op onze 20e trouwdag ontvangen! Hele mooie oorbellen. De kwaliteit spat er van af. Heel blij mee.
Veel succes met uw mooie sieraden.
Mvg. Conny
Ellen heeft geschreven op 12/03/2021 om 18:43:
Vanochtend twee paar prachtige oorbellen ontvangen. Ze zijn werkelijk schitterend. Bijna nog mooier dan op de foto. Een paar geef ik volgende week aan mijn dochter voor haar verjaardag. Ik weet zeker dat ze er ontzettend blij mee zal zijn. Ook feestelijk verpakt. Ga zeker de website in de gaten houden en mezelf af en toe verwennen.
Vanochtend twee paar prachtige oorbellen ontvangen. Ze zijn werkelijk schitterend. Bijna nog mooier dan op de foto. Een paar geef ik volgende week aan mijn dochter voor haar verjaardag. Ik weet zeker dat ze er ontzettend blij mee zal zijn. Ook feestelijk verpakt. Ga zeker de website in de gaten houden en mezelf af en toe verwennen.
Mirjam heeft geschreven op 12/03/2021 om 13:44:
ze zijn weer prachtig, de Botswana agaat oorbellen, zoals alle oorbellen op je site! Ik heb alleen 1 verzoekje... is het mogelijk dat je bij dit type oorbel een achterkantje meelevert zodat ze niet uit je oor kunnen gaan?
ze zijn weer prachtig, de Botswana agaat oorbellen, zoals alle oorbellen op je site! Ik heb alleen 1 verzoekje... is het mogelijk dat je bij dit type oorbel een achterkantje meelevert zodat ze niet uit je oor kunnen gaan?
JosΓ©e Rotteveel heeft geschreven op 12/03/2021 om 10:12:
Ik kreeg recentelijk mijn oorbellen! Prachtig gemaakt en mooier dan gedacht!
Ik kreeg recentelijk mijn oorbellen! Prachtig gemaakt en mooier dan gedacht!
Frieda Snel heeft geschreven op 11/03/2021 om 16:41:
Vandaag mijn oorbellen ontvangen ze voldoen helemaal aan mijn verwachtingen! Mooie kwaliteit en afwerking! Blij mee! Aparte oorbellen. Succes met het ontwerpen van nieuwe oorbellen. Zal zeker vaker er wat van kopen! Vriendelijke groeten Frieda Snel
Vandaag mijn oorbellen ontvangen ze voldoen helemaal aan mijn verwachtingen! Mooie kwaliteit en afwerking!
Blij mee! Aparte oorbellen. Succes met het ontwerpen van nieuwe oorbellen. Zal zeker vaker er wat van kopen!
Vriendelijke groeten Frieda Snel
Aukje Feenstra heeft geschreven op 11/03/2021 om 16:16:
Vanmorgen mijn oorbellen ontvangen. Ze zijn beeldig, ben er weer zoooo blij mee! Dragen heerlijk licht en staan heel mooi. Op naar een volgend paarπŸ˜‰πŸ˜„.
Vanmorgen mijn oorbellen ontvangen. Ze zijn beeldig, ben er weer zoooo blij mee! Dragen heerlijk licht en staan heel mooi. Op naar een volgend paarπŸ˜‰πŸ˜„.
Christine heeft geschreven op 11/03/2021 om 14:21:
Hartelijk dank voor de snelle levering en de fantstisch mooie oorbellen Top!
Hartelijk dank voor de snelle levering en de fantstisch mooie oorbellen Top!
Carla heeft geschreven op 06/03/2021 om 14:16:
Wat een prachtige oorbellen kreeg ik vandaag opgestuurd! Heel verzorgd en mooi ingepakt. Mooie site om op te kijken.... Dit zal niet de laatste keer zijn dat ik iets bij je bestel! Dank voor de goede service en veel succes met de business! Hartelijke groeten Carla Maassen.
Wat een prachtige oorbellen kreeg ik vandaag opgestuurd! Heel verzorgd en mooi ingepakt. Mooie site om op te kijken.... Dit zal niet de laatste keer zijn dat ik iets bij je bestel!
Dank voor de goede service en veel succes met de business! Hartelijke groeten Carla Maassen.
Carina heeft geschreven op 06/03/2021 om 14:08:
Prachtig oorbellen ontvangen vandaag. Snelle levering en mooi verpakt.
Prachtig oorbellen ontvangen vandaag. Snelle levering en mooi verpakt.
Leanne heeft geschreven op 06/03/2021 om 11:58:
Het was weer een feestje om de nieuwe oorbellen te mogen ontvangen vandaag. Een prachtig ontwerp en ik zal deze met plezier dragen. Met zorg ingepakt en reserve knopjes voor de achterkant en het persoonlijke kaartje.
Het was weer een feestje om de nieuwe oorbellen te mogen ontvangen vandaag. Een prachtig ontwerp en ik zal deze met plezier dragen. Met zorg ingepakt en reserve knopjes voor de achterkant en het persoonlijke kaartje.
Gabrielle heeft geschreven op 05/03/2021 om 11:40:
hartelijk bedankt voor de goede servies, mooi verzorgd en in gepakt,
hartelijk bedankt voor de goede servies,
mooi verzorgd en in gepakt,
Angelic heeft geschreven op 04/03/2021 om 23:25:
Inmiddels al meerdere oorbellen besteld of cadeau gekregen. En iedere keer is het weer een feestje om ze te mogen ontvangen, mooi ingepakt en stuk voor stuk prachtig, dragen heel licht in je oren. Wat ik prettig vind. Absoluut aanrader en unieke oorbellen. Ik ben er erg blij mee. Dank je wel.
Inmiddels al meerdere oorbellen besteld of cadeau gekregen. En iedere keer is het weer een feestje om ze te mogen ontvangen, mooi ingepakt en stuk voor stuk prachtig, dragen heel licht in je oren. Wat ik prettig vind. Absoluut aanrader en unieke oorbellen. Ik ben er erg blij mee. Dank je wel.
Alice Prins heeft geschreven op 03/03/2021 om 22:05:
Het klopt allemaal wat hier aan reacties staat. Ik ben ontzettend blij met de aankoop van mijn oorbellen. Het is uniek en origineel. Maar ook de zorg die eraan besteed is, daarvoor zeg ik dankjewel. Veel succes gewenst met SilsJewels!
Het klopt allemaal wat hier aan reacties staat. Ik ben ontzettend blij met de aankoop van mijn oorbellen. Het is uniek en origineel. Maar ook de zorg die eraan besteed is, daarvoor zeg ik dankjewel. Veel succes gewenst met SilsJewels!
Miriam De Haas heeft geschreven op 02/03/2021 om 20:33:
Wat een prachtige collectie. Eindelijk eens aparte mooie oorbelken voor een normale prijs. Ik ben echt superblij met deze oorbellen. Het fijnste vind ik dat je ze juist niet overal kan kopen. Blijf je lekker uniek!!
Wat een prachtige collectie. Eindelijk eens aparte mooie oorbelken voor een normale prijs.
Ik ben echt superblij met deze oorbellen.
Het fijnste vind ik dat je ze juist niet overal kan kopen. Blijf je lekker uniek!!
Ilonka van Solingen heeft geschreven op 02/03/2021 om 16:17:
Gisteren 1 mrt voor mijn verjaardag van mijn zusje een prachtig blauwe armband gekregen waar ik zo blij mee ben Armband is prachtig gemaakt Mijn zusje Gwendolyn van Wijck heeft al heel veel gekocht bij Sils Jewels o.a prachtige oorbellen en ook weer mooi gemaakte
Gisteren 1 mrt voor mijn verjaardag van mijn zusje een prachtig blauwe armband gekregen waar ik zo blij mee ben
Armband is prachtig gemaakt
Mijn zusje Gwendolyn van Wijck heeft al heel veel gekocht bij Sils Jewels o.a prachtige oorbellen en ook weer mooi gemaakte
Liselotte Smit heeft geschreven op 02/03/2021 om 12:04:
Super mooie oorbellen ontvangen echt heel blij mee! In echt nog mooier dan op foto. Leuk verpakt met een strik erom heen echt een cadeautje als jij ze ontvangt 🎁
Super mooie oorbellen ontvangen echt heel blij mee!
In echt nog mooier dan op foto.
Leuk verpakt met een strik erom heen echt een cadeautje als jij ze ontvangt 🎁
Gwendolyn van Wijck heeft geschreven op 02/03/2021 om 10:06:
Mijn mooie rode stingray/parel oorbellen ontvangen! Ze zijn heel mooi! Ben weer super blij!
Mijn mooie rode stingray/parel oorbellen ontvangen! Ze zijn heel mooi! Ben weer super blij!